Innovation Living

Innovation Living is een Deens meubelmerk. Vorm en functie moet hand in hand gaan bij het ontwikkelen van innovatieve en duurzame producten voor alledaags gebruik.
Sinds 1989 heeft Innovation Living zich toegelegd op het ontwerpen en ontwikkelen van multifunctionele slaapbanken. Daardoor is Innovation Living tegenwoordig een van de bekendste internationale slaapbank specialisten.

Design!

Innovation Living streeft ernaar om meubels te ontwikkelen die het alledaagse leven makkelijker maken. De ontwerpen zijn elegant, comfortabel en multifunctioneel. Innovation is niet alleen maar een merknaam, het is voor het bedrijf een streven. Door jarenlange ervaring en het streven om telkens te vernieuwen en verrassen, kan Innovation mooie en functionele meubels ontwerpen voor haar klanten.

Milieu!

Innovation heeft een gecertificeerd milieubewust profiel. Alles wordt verpakt met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal, precies genoeg om het veilig te kunnen transporteren. Het recyclebare afval, zoals karton, plastic, ijzer en metaal, wordt gescheiden en hergebruikt in andere producties.

Respect!

Alle medewerkers van Innovation Living, hebben de beste voorwaarden zodat ze zich goed voelen in hun baan en het beste uit zichzelf halen. De belangrijkste waarde van het bedrijf is respect, tegenover collega’s, klanten en het milieu. Innovation probeert altijd te produceren tegen een goede prijs, maar niet tegen elke prijs! Als een internationaal bedrijf zien zij het als hun taak om bij te dragen aan goede werkomstandigheden en een schoner milieu voor iedereen.

Over Kriz Lifestyle

Locatie en openingstijden
Over ons

KvK: 17174340
Btw-nummer: NL1500.20.879.B01

Contact

Nieuw adres:
Hastelweg 240, 5652 CM Eindhoven

06 47 69 71 56
info@krizlifestyle.nl

Lees jij onze nieuwsbrief al?

Tips, tricks, acties en de leukste Kriz nieuwtjes.

Interesse in kast, bank, woonaccessoires of maatwerkmeubel?

Vanaf 28 april open zonder afspraak op
vrijdag & zaterdag 11 tot 17 uur

Overige dagen geopend op afspraak!
 Bel 06 47697156 !

Webshop 24/7 geopend, afhalen mogelijk.
Gratis bezorging Eindhoven & Veldhoven.

Nederland gratis verzending vanaf €35.

Graag tot ziens, Christa & Gerald